Afbeelding

Zomer vol activiteiten in het Natuurmuseum

Algemeen

HOLTEN - Deze zomer zijn er verschillende zomeractiviteiten te ondernemen in Natuurmuseum Holterberg. Er is de Nature Experience waar kinderen met een plattegrond opdrachten kunnen doen in het bos. Ook is er een knutselmiddag waarbij er onder andere geschilderd zal worden. Er is ook een gezinswandeling over de Holterberg georganiseerd onder begeleiding van een gids. 

Op maandag 1 augustus is er tussen 11.00 en 15.00 de Nature Experience waar er allerlei opdrachten worden georganiseerd in het Bos van Daantje Das. Bijzondere stenen zoeken, een natuurschilderij maken én echte uilenballen uit elkaar pluizen vallen onder de activiteiten van dit avontuur. Als afsluiting krijgt de avonturier een echt diploma. Vooraf reserveren is noodzakelijk. 

Knutselmiddag

Op donderdag 4 augustus is er vanaf 13.00 uur een knutselmiddag in het museum. Eerst wordt er gelijmd en dan ook nog eens geschilderd. Het resultaat is een prachtig dier van hout dat na afloop mee naar huis genomen mag worden. Vooraf reserveren is niet nodig voor deze activiteit.

Wandeling

Zaterdag 6 augustus is er een gezinswandeling onder leiding van een gids over de Holterberg. Na de wandeling wordt er een broodje gebakken. De wandeling start om 11.00 bij het Natuurmuseum en duurt ongeveer anderhalf uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk omdat de wandeling alleen doorgaat bij minimaal 10 personen.

Meer informatie

Reserveren kan telefonisch op 0548-361979 of door een e-mail te sturen naar info@museumholterberg.nl. Natuurmuseum Holterberg is te vinden aan de Holterbergweg 12, 7451 JL te Holten.

Afbeelding
De Nationale Molendag 1 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 19 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 21 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 22 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00