Zomer vol activiteiten in het Natuurmuseum

HOLTEN - Deze zomer zijn er verschillende zomeractiviteiten te ondernemen in Natuurmuseum Holterberg. Er is de Nature Experience waar kinderen met een plattegrond opdrachten kunnen doen in het bos. Ook is er een knutselmiddag waarbij er onder andere geschilderd zal worden. Er is ook een gezinswandeling over de Holterberg georganiseerd onder begeleiding van een gids. 

Op maandag 1 augustus is er tussen 11.00 en 15.00 de Nature Experience waar er allerlei opdrachten worden georganiseerd in het Bos van Daantje Das. Bijzondere stenen zoeken, een natuurschilderij maken én echte uilenballen uit elkaar pluizen vallen onder de activiteiten van dit avontuur. Als afsluiting krijgt de avonturier een echt diploma. Vooraf reserveren is noodzakelijk. 

Knutselmiddag

Op donderdag 4 augustus is er vanaf 13.00 uur een knutselmiddag in het museum. Eerst wordt er gelijmd en dan ook nog eens geschilderd. Het resultaat is een prachtig dier van hout dat na afloop mee naar huis genomen mag worden. Vooraf reserveren is niet nodig voor deze activiteit.

Wandeling

Zaterdag 6 augustus is er een gezinswandeling onder leiding van een gids over de Holterberg. Na de wandeling wordt er een broodje gebakken. De wandeling start om 11.00 bij het Natuurmuseum en duurt ongeveer anderhalf uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk omdat de wandeling alleen doorgaat bij minimaal 10 personen.

Meer informatie

Reserveren kan telefonisch op 0548-361979 of door een e-mail te sturen naar info@museumholterberg.nl. Natuurmuseum Holterberg is te vinden aan de Holterbergweg 12, 7451 JL te Holten.

Meer berichten
 
Auto zoeker