Afbeelding

Laat je inspireren door Baderie Ter Harmsel

Algemeen

RIJSSEN - Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is al 50 jaar een begrip in de regio Rijssen. Ter Harmsel staat met 38 medewerkers voor gedegen vakwerk en service. “Onze showroom is een inspirerende omgeving wanneer je jouw badkamer volledig wilt vernieuwen of gedeeltelijk renoveren”, aldus Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek.

In de showroom van Baderie kun je complete badkamers zelf ervaren. Je kunt erin rondlopen, de structuur van tegels voelen, kastjes openen, de hoogte van het closet checken en ga zo maar door. Zie je jezelf al zitten in zo’n vrijstaand bad? Of hoe soepel werkt die mooie kraan eigenlijk? Alles voor jouw beeldvorming. Want het gaat om jou.

Midden in zo’n complete badkamer ervaar je pas écht hoe de ruimte met al zijn elementen voor jou aanvoelt. Misschien word je in de ene badkamer direct helemaal ’zen’ en vind je de andere aan de drukke kant. Of wellicht spreekt de uitgesproken vormgeving van een badkamer je aan, maar wil je liever de kleuren uit de badkamer ernaast.

Bij Baderie is alles mogelijk. Zie het maar zo: de stijlen van onze complete badkamers helpen je gewoon een eind op weg en bieden houvast. Uiteindelijk stellen we samen met jou je nieuwe droombadkamer tot in de kleinste details volgens jouw wens samen. Want een zelf samengestelde badkamer levert het persoonlijkste resultaat op. En dat is waar het om gaat. Echt badkamergeluk zit immers in de kleinste details.

Klus je graag zelf? Ook de doe-het-zelver kan bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek terecht. Zij hebben een winkel met een uitgebreid assortiment waar je de beste materialen tegen bouwmarktprijzen kunt vinden. Je kunt bij ze terecht voor onder andere installatiematerialen, verlichting, verwarming, elektra, veiligheid en sanitaire voorzieningen. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ter Harmsel
Nijverheidsstraat 22
7461 AE Rijssen
T: 0548-512113
E: info@terharmsel-rijssen.nl

W: terharmsel-rijssen.nl

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 23 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42