Afbeelding

Interieuradvies voor jouw ultieme thuis

Algemeen

ENTER - Wel eens aan interieuradvies gedacht? Je kijkt vast wel eens naar woonprogramma’s waar de mensen thuiskomen in een compleet ander huis. Je zit dan waarschijnlijk op de bank of stoel om je heen te kijken en je denkt ‘Waarom lukt het mij niet om eenheid te creëren’ of heb je überhaupt geen idee wat je mooi vind?

Waarschijnlijk omdat je twijfelt en geen keuzes durft te maken. Maar wat nog vaker voorkomt is dat je vergeet waar te beginnen. Het begint namelijk bij de vraag waarom, waarom vind je iets mooi?

Een voorbeeld, je ziet een prachtige open kast in een magazine of in een winkel staan. Deze kast is helemaal ingericht met de mooiste accessoires. Maar als jij ook niet zo van het opruimen bent en als zoiets binnen no time een rommeltje is, doe het dan niet! Je wil tot rust komen als je thuis bent en dat werkt alleen als het praktisch en opgeruimd ingericht is. 

Je huis zou je leven makkelijker moeten maken, waarom kan het je leven verbeteren? Welke functie heeft de ruimte? Investeer niet alleen in een mooi interieur, maar kies voor een interieurontwerp dat aansluit bij de manier waarop je in je huis wilt leven. Of het nu gaat om voldoende stopcontacten op de juiste plekken, de looproute naar je walk-in closet via de badkamer of een open keuken waarbij je vanaf de eettafel de vaat niet ziet liggen. Joyce van Losser: “Ik help je met deze vertaalslag. Dát zijn de details die ervoor zorgen dat een interieur pas echt aansluit bij jouw leven. En zo krijg je ‘Tijd voor waar je van houdt en ruimte voor wat je nodig hebt’. Creëer samen met mij een huis voor een leven zoals jij dat wenst.”

Van Losser Interieur
T: 06-55971222
E: info@vanlosserinterieur.nl

W: vanlosserinterieur.nl

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 9 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20