Afbeelding

Interactieve paasvoorstelling

Cultuur

RIJSSEN - Christelijk Kindertheater Knettergek komt op zaterdag 23 maart met een interactieve paasvoorstelling naar de Ontmoetingskerk in Rijssen.

In de paasvoorstelling vertellen de spelers van Kindertheater Knettergek het Evangelie aan de hand van vijf kleuren. Met goocheltrucs, filmpjes en liedjes waarbij veel interactie is met de kinderen en een te gekke quiz wordt verteld over Jezus die Zijn leven gaf uit liefde voor ons. Kinderen worden ook uitgedaagd om ook anderen te vertellen over Zijn liefde.

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen van de basisschoolleeftijd met behulp van een afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes en liedjes. Kom samen met (klein)kinderen naar deze interactieve theatervoorstelling om alvast naar Pasen uit te kijken.

De voorstelling begint op zaterdag 23 maart om 15.30 uur in de Ontmoetingskerk, de zaal is geopend vanaf 15.00 uur. De kerk is te vinden aan de Boomkamp 4 te Rijssen. De paasvoorstelling is gratis te bezoeken en kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Christelijk Kindertheater Knettergek.

Afbeelding
Kids Challenge op het BikePark 9 uur geleden
Stichting Parkgebouw Rijssen krijgt 7.712 euro subsidie uit het Cultuurbudget.
Subsidie uit Cultuurbudget voor vijf organisaties 17 uur geleden
Afbeelding
Teams De Waerdenborch houden benefietavond 17 mei, 18:36
Verliepen de Oranjedagen overdag zeer goed. 's Avonds maakten sommige jongeren er een potje van door overmatig alcohol- en drugsgebruik.
Buitensporig alcohol- en drugsgebruik 17 mei, 11:35
Kom van alles te weten over uilen en muizen.
Kom uilenballen uitpluizen in het Natuurmuseum 17 mei, 08:40
Welk koppel waar mag vissen wordt voor de wedstrijd door loting bepaald.
Ons Vermaak houdt koppelwedstrijd 16 mei, 18:18
De bibliotheek heeft ook veel boeken met extra grote letters.
De Bibliotheek is er voor iedereen en zeker ook voor ouderen 16 mei, 12:12
Ben Beens
Laat geluid van SGP niet verloren gaan 16 mei, 10:01