Afbeelding

IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente

Nieuws

RIJSSEN - In navolging van eerdere fotowedstrijden waarin ‘zomer’ en ‘winter’ de onderwerpen waren, organiseert het IVN, afdeling Rijssen-Enter, dit voorjaar weer een fotowedstrijd met als thema ‘lente’. 

“Uiteraard zijn er aan deze wedstrijd weer een aantal voorwaarden verbonden. Iedereen mag meedoen. Er zijn twee categorieën. Kinderen tot en met 12 jaar vormen de eerste categorie. De tweede categorie is 13 jaar en ouder. Van beide categorieën worden de twee mooiste foto’s bekroond met een prijs. We zijn benieuwd”, aldus de bestuursleden. 

Jurering

Inzenden kan tot en met 30 april. Iedere deelnemer mag één door hem/haar zelfgemaakte foto insturen (bij inzenden meerdere foto’s beslist de jury welke genomineerd gaat worden). “De foto moet gemaakt zijn in de gemeente Rijssen-Holten of omgeving. Het eenvoudig bewerken van de foto’s is toegestaan.” De jurering wordt wederom gedaan door Gerbert Voortman van www.123pix.nl. 

bloesem, voorjaar, foto

Verdere voorwaarden

De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Op de foto’s mag geen auteursrechten van toepassing zijn. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. De naam van de fotograaf mag NIET zichtbaar zijn op de foto. Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan het IVN het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door het IVN. Ingezonden foto’s zijn openbaar en toegankelijk voor alle websitebezoekers. Het IVN kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het gebruik van ingezonden foto’s door derden. 

Inzenden van foto’s

Stuur een foto in JPEG formaat van minimaal 1 Mb vóór 1 mei naar: fotowedstrijdivnrijssen@gmail.com

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 17 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 22 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's gisteren
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak gisteren
Afbeelding
De Nationale Molendag 26 apr, 08:17
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41