Afbeelding

Blijf op de hoogte en volg onze nieuwe Facebookpagina

Nieuws

Ben je op zoek naar het laatste nieuws en mooie verhalen uit Rijssen, Holten, Enter en de omliggende buurtschappen? Dan heeft het team van Hart van Rijssen-Holten goed nieuws voor jou! We hebben een gloednieuwe Facebookpagina gelanceerd, en we nodigen je van harte uit om ons te volgen.

Op onze Facebookpagina brengen we niet alleen het nieuws uit Rijssen of Holten. We houden je op de hoogte van het nieuws uit de hele gemeente, ook uit de buurtschappen en uit Enter. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de directe omgeving.

Waarom zou je onze Facebookpagina volgen? Nou, hier zijn een paar goede redenen:

  • Volledige dekking: We brengen het nieuws uit Rijssen, Holten, Enter en de omliggende buurtschappen, zodat je niets hoeft te missen van wat er gebeurt in jouw regio.
  • Updates: Ontvang meldingen over nieuws, belangrijke evenementen en lokale ontwikkelingen, zodat je altijd op de hoogte bent, waar je ook bent.
  • Interactie: Op onze Facebookpagina moedigen we interactie aan! Reageer op artikelen, deel je gedachten en meningen, en neem deel aan boeiende discussies met andere lezers en onze redactie.
  • Exclusieve content: Naast de artikelen die in de papieren krant verschijnen, publiceren we ook unieke verhalen, interviews en achtergrondinformatie die alleen online beschikbaar zijn. Mis het niet!
  • Gemak: Facebook maakt het makkelijk om artikelen te delen met vrienden, familie en collega’s, zodat ook zij op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws in onze gemeente.

Wij zijn vastberaden om ook van onze nieuwe Facebookpagina een succes te maken en het liefst samen met jou! Help ons om onze pagina te laten groeien door ons te volgen, onze berichten te delen en je vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van onze online familie. Mis niets en volg ons vandaag nog op Facebook!

Volg ons hier: www.facebook.com/HartvanRijssenHolten

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 12 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42