Afbeelding

Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels

Zakelijk

Mooietafels.nl heeft allerlei soorten tafelbladen in eiken of teak. “De meeste mensen hebben een rechthoekige tafel, maar men kiest ook steeds vaker voor bijvoorbeeld een ronde of ovale tafel”, zegt Joop Dijkstra, mede-eigenaar van Mooie Tafels. Als je van een natuurlijke uitstraling houdt, kun je zelfs een tafel met de vorm van een boomstam krijgen, tot wel drie meter lang!

Het tafelblad is te combineren met een onderstel van metaal of hout. Wil je een industriële look? Kies dan voor een metalen u-poot, x-poot of spinpoot. Of ga juist voor een klassieke uitstraling met een houten kloostertafelpoot. Je kunt zelfs je eigen ontwerp voor de poten laten maken.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij Mooie Tafels voor losse tafelbladen of complete tafels. Joop: “Wij kunnen uniforme tafels leveren en ook stoelen. In principe wordt de tafel blank afgeleverd maar in overleg kan deze gelakt worden in zichtbare of onzichtbare lak.”

De levertijd is kort. “Wij leveren uit voorraad”, vertelt Joop. “Voor het samenstellen en afwerken van tafels hebben we natuurlijk wel tijd nodig.” Wie niet wil wachten, kan kiezen uit de vele showroomtafels. “Direct mee te nemen en tegen een aantrekkelijke prijs!” Je kunt de showroom van Mooie Tafels bezoeken op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Mooie Tafels
Hexelsweg 4c in Wierden
T: 06-54908762
W: www.mooietafels.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 17 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 22 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's gisteren
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak gisteren
Afbeelding
De Nationale Molendag 26 apr, 08:17
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41