Afbeelding

Jeugd Blauw Wit ‘66 komt langs

Algemeen

Na een jaar van afwezigheid, wordt dit jaar weer de koekactie voor én door de jeugd van Blauw Wit ‘66 gehouden. Op vrijdag 29 oktober gaat de jeugd op pad om koeken in Holten te verkopen.

HOLTEN - Op vrijdag 29 oktober zullen vanaf 17.30 uur de jeugdspelers van Blauw Wit ’66 langs de deuren gaan in Holten voor de jaarlijkse koekverkoop. De gehele opbrengst zal naar de jeugd gaan. Dit wordt onder andere gebruikt voor de zaaltoernooien in de winter, voetbalmaterialen en leuke activiteiten. 

De koeken kosten 3,- euro per stuk. Zorg voor voldoende kleingeld in huis of maak voor betaling van de koeken gebruikt van een QR-code. Wederom zijn de koeken dit jaar mede mogelijk gemaakt door Echte Bakker Nijkamp. Wie verzekerd wil zijn van één of meerdere koeken kan een reservering plaatsen. Bel daarvoor met telefoonnummer 0630634860. De gereserveerde koeken worden apart gehouden en kunnen vrijdag tussen 17.30 en 20.00 uur of zaterdag 30 oktober bij de club aan de Dorperdijk 3 opgehaald en betaald worden.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 1 minuut geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 9 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41