Popkoor PurSang timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft een zeer breed repertoire.
Popkoor PurSang timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft een zeer breed repertoire. Foto: Pursang

Zing Inn bij Spekhorst door popkoor PurSang

Algemeen

RIJSSEN - Popkoor PurSang organiseert vrijdagavond 8 juli een Zing Inn bij Spekhorst, een van de meest gezellige cafés van Rijssen.

Volgens bestuurslid Dianne Pas wordt het een heel erg gezellige avond, waarvoor speciaal de keus op Spekhorst is gevallen. Aanvang 20 uur. 

De sfeer die het historische etablissement uitstraalt leent zich heel erg goed voor een informele Zing Inn waar nieuwe en ervaren zangers en zangeressen kun muzikale hart kunnen ophalen. PurSang zal zelf enkele bekende nummers ten gehore brengen, maar ook publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen.

Meedoen

Er zijn speciale boekjes gemaakt waarin de nummers die zullen klinken staan, zodat er ut volle borst meegedaan kan worden. Mensen kunnen ook komen luisteren, maar als ze het leuk vinden om mee te doen, dan worden ze deze avond daarvoor van harte voor uitgenodigd. 

PurSang is een sprankelend koor dat de laatste jaren flink aan de weg timmert. Het repertoire is zeer breed, dus er zit altijd wel iets bij dat mensen in het hart raakt en aanzet om mee te doen. Ook kan PurSang nieuwe zangers gebruiken, vooral aan mannenstemmen is grote behoefte. 

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 13 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 17 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 20 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 20 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 22 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41