Afbeelding

Het Kantoor: Kaspers ICT stelt zich voor

Algemeen

NIJVERDAL - Kaspers ICT werkt vanuit 'Het Kantoor' aan de Maximastraat in Nijverdal en ontzorgt bedrijven en particulieren met ICT-oplossingen. Dit omvat het ondersteunen van bedrijven met systeembeheer zowel op locatie als op afstand, alsook diverse cloud oplossingen voor zakelijke telefonie, antivirus, backup, email en uw data. Daarnaast leveren wij diverse webdiensten van webhosting tot het realiseren van een nieuwe website. Ook particulieren weten de weg naar Kaspers ICT inmiddels te vinden voor ondersteuning bij hun computerproblemen.

Het kloppende hart van Kaspers ICT is Frank Kaspers. "Ik heb lang gewerkt in overheidsdienst, onder andere bij de provincie Zeeland. Daar heb ik veel kennis opgedaan met complexe bedrijfsnetwerken. In 1999 ben ik gedeeltelijk voor zichzelf begonnen en heb ik mijn bedrijf in Zeeland steeds verder uitgebouwd. Vanaf 2010 woon ik met veel plezier in Nijverdal en ben ik Kaspers ICT gestart. En hoewel ik nog niet zo heel lang in Nijverdal woon, heb ik het gevoel dat mijn nuchtere karakter prima past in Twente."

Telefonie
Naast de ICT diensten biedt Kaspers ICT ondersteuning op het gebied van zakelijke telefonie. Of het nu gaat om een traditionele telefooncentrale of de nieuwere technologie VoIP. Bij VoIP belt u via internet. Dat kan nog steeds gewoon met een vaste telefoon, maar ook met uw computer of een app op uw smartphone. Als Kaspers ICT uw VoIP oplossing levert, hebt u er geen omkijken naar. Wij inventariseren uw wensen en stellen uw telefooncentrale in de cloud in zodat deze aansluit bij uw wensen. Of u nu op kantoor werkt, thuis of ergens anders. Als er maar internet beschikbaar is kunt u bellen met uw vaste zakelijke nummer tegen lokale tarieven.

Wifi
Geen bedrijf of gezin kan meer zonder wifi. Wij leveren en installeren een verscheidenheid aan wifi oplossingen voor bedrijf en thuis.

Particulieren
Ook particulieren ondersteunen wij bij problemen met niet alleen uw computer, maar ook uw tablet, uw smartphone en andere computerapparatuur.

Maak kennis
Wilt ook u ontzorgt worden met uw ICT? Wij staan graag voor u klaar! Bezoek onze website www.kaspersict.nl of neem contact op met 0548-624635 of info@kaspersict.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Gerrit Jan Baan en Pina Baan-Koster vierden maandag 6 mei hun 60-jarig huwelijksfeest.
Gerrit Jan en Pina Baan 60 jaar getrouwd 5 uur geleden
De finale-avond vindt plaats op vrijdag 21 juni.
Rijssen maakt zich op voor het Bedrijfsvoetbaltoernooi 22 uur geleden
Afbeelding
Ganzenmarkt, Kerkpleinmarkt en Kinderrommelmarkt in Enter 7 mei, 14:05
Afbeelding
Futsallers Excelsior'31 sluiten seizoen af met remise 7 mei, 12:04
Het dak is dicht en dus kan er in het smalspoormuseum doorgewerkt worden.
Bouw van museum vordert gestaag 4 mei, 17:25
Afbeelding
Declan Trezise is de winnaar van de ronde van Overijssel 2024 4 mei, 17:05
SeniorWeb Ambassadeurs 2016
Workshop over het maken van een online reisdagboek 4 mei, 12:35
Het gaat om vier grote windturbines met een tiphoogte van 280 meter.
Inloopbijeenkomst over komst vier windturbines 4 mei, 09:39