Afbeelding

Megavoordeelweken bij Autobedrijf Beltman

Sport

Autobedrijf Beltman is het jaar 2017 begonnen met waanzinnige actieweken. De komende tijd kunnen klanten bij de Nissan-dealer uit Rijssen profiteren van flinke voordelen op verschillende Nissan-modellen.

Voor de Nissan Micra geldt een voordeel tot € 3.000,-. Autobedrijf Beltman geeft tot € 3.750,- voordeel aan klanten die besluiten om een Nissan Juke aan te schaffen. Hetzelfde voordeel tot € 3.750,- is eveneens van toepassing op de Nissan Note. Voor de Nissan Qashqai wordt een voordeel berekend dat kan oplopen tot € 4.000,-. Voordeel tot € 4.200,- wordt er door Autobedrijf Beltman berekend op de Nissan X-Trail. Tot slot ontvangen klanten die een Nissan Pulsar aanschaffen een voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 4.500,-.

Er is nog een reden waarom een bezoek aan de Jutestraat 3 in Rijssen een aanrader is. Autobedrijf Beltman heeft tijdelijk de bedrijfswagens uit voorraad zeer compleet uitgevoerd voor een heel scherpe prijs. De Nissan NV200 is nu verkrijgbaar als Professional Edition voor een rijklaarbedrag van € 12.730,- (exclusief btw; exclusief bpm). Daarvoor ontvangen klanten in één aanbiedingspakket alle luxe aan boord als airco, cruise control, radio/CD met Bluetooth en centrale deurvergrendeling. De Nissan NV200 wordt door Autobedrijf Beltman bovendien geleverd inclusief een visibility pack ter waarde van € 300,-. Dit visibility pack omvat een regensensor, achteruitrijcamera en mistlampen.

De Nissan NV200 is een minibus die wordt geleverd met 5 jaar garantie. Het is een betrouwbaar 'werkpaard', dat enerzijds vanwege het grote laadvermogen de zwaarste taken aankan, maar anderzijds wel klein genoeg is om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren.

Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 3 uur geleden
Afbeelding
Cursus Jeugdnatuurbegeleider Sallandse Heuvelrug en Reggedal 5 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 9 uur geleden
Bijen zijn zeer belangrijk voor het ecosysteem, helaas slinken hun aantallen.
Help Nederland in bloei te zetten 11 uur geleden
Het dumpen van tuinafval in de natuur lijkt misschien onschuldig, maar de gevolgen kunnen groter zijn dan je denkt...
Dump geen tuinafval in de natuur 27 apr, 18:10
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 27 apr, 14:05
Afbeelding
Dikke Banden Race in tuin van Parkgebouw 27 apr, 11:38
Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 26 apr, 17:39