Afbeelding

Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie

Algemeen

RIJSSEN - TODA gaat op zaterdag 7 januari 2023 weer door de straten van Rijssen en directe omgeving om kerstbomen in te zamelen. Een jaarlijks terugkerend evenement van het koor dat deze ludieke actie voor de 23e keer organiseert. 

“Afgelopen jaar weer een zeer geslaagde ophaalactie, dus een vervolg kan dan zeker niet uitblijven. Vele inwoners van Rijssen maken dankbaar gebruik van deze actie!”, aldus Annelon Schulenburg. 

Glimlachend vervolgt ze: “We hadden niet verwacht dat het ieder jaar zo’n succes zou zijn!’ Waar de eerste jaren alleen de donateurs en leden van de Ontmoetingskerk werden bezocht is de actie inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Rijssen op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Afgelopen jaar haalden we meer dan 600 kerstbomen op. 

Annelon vertelt enthousiast verder: “Met deze actie verkorten we de wachtrijen enorm bij de inzamelpunten, we halen de bomen bij de mensen thuis op tegen een kleine vergoeding van minimaal 2 euro. We kunnen de financiën zeer goed gebruiken voor nieuwe muziek en overige kosten.” 

Kerstbomen aanmelden kan eenvoudig op www.toda.nl, er wordt een bevestigingsmail gestuurd. Op zaterdag 7 januari 2023 rijden de diverse teams van TODA vanaf 09.00 uur door Rijssen om de aangemelde kerstbomen op te halen.

www.toda.nl

Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 52 minuten geleden
Afbeelding
Fundatie-Fusion in het Kulturhus in Holten 1 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Zaalvoetballers Excelsior'31 onderuit bij koploper ZVV Ede 24 jan, 18:40
Afbeelding
Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen 23 jan, 19:32
Afbeelding
Julia Seppenwoolde derde op NK Indoor Junioren D 600m 23 jan, 10:49
Afbeelding
Groen licht voor nieuwbouw ING-bank 23 jan, 07:48
Afbeelding
Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren 22 jan, 20:08