<p>v.l.n.r.: Jolande Hofman en Angela Kuipers van Robobank, Fenny Brinkman van Mantelzorghulp, Mari&euml;tte Velding. Inge Schatrenburg van ViaVie Welzijn en Chantal huisman van gemeente Rijssen-Holten ontbreken op de foto.</p>

v.l.n.r.: Jolande Hofman en Angela Kuipers van Robobank, Fenny Brinkman van Mantelzorghulp, Mariëtte Velding. Inge Schatrenburg van ViaVie Welzijn en Chantal huisman van gemeente Rijssen-Holten ontbreken op de foto.

Maak iemand blij en geef een gratis gebakje

RIJSSEN-HOLTEN - Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Veel mensen in Nederland, jong en oud, voelen zich regelmatig eenzaam. In de roerige tijden waarin we ons bevinden, neemt eenzaamheid helaas toe.

Gelukkig wordt ook het omzien naar elkaar, het noaberschap steeds meer gewaardeerd. Organisaties zoals Stichting Evenmens, Mantelzorghulp Rijssen en ViaVie Welzijn slaan de handen weer ineen en organiseren ook dit jaar de gebakjesactie. Misschien kent u iemand in uw omgeving die een bezoekje wel fijn zou vinden. En heeft u tijd om gezellig langs te gaan. Een kleine moeite, van grote waarde. Aarzel niet en doe mee met de gebakjesactie: de waardering is groot.

Meld u aan voor 22 september, zodat u op donderdag 7 of vrijdag 8 oktober, in de week van de ontmoeting, met twee gratis gebakjes bij iemand op de koffie kunt gaan. Bij opgave dient u, in verband met de planning, door te geven bij wie u op bezoek gaat, of u de gebakjes 7 of 8 oktober op komt halen en of u ze in Rijssen of Holten ophaalt. 

In Holten worden de gebakjes verzorgd door de echte bakker Nijkamp en in Rijssen door de leerlingen van CSG Reggesteyn. Uiteraard wordt de gebakjesactie geheel volgens de dan geldende regels van het RIVM georganiseerd. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Bakker Nijkamp, Evenmens Rijssen-Holten, Hedifonds, Mantelzorghulp Rijssen, ViaVie Welzijn, Gemeente Rijssen-Holten, Rabobank Rijssen-Enter en Reggesteyn Rijssen. 

Opgeven voor de actie in de gemeente Rijssen-Holten kan bij ViaVie Welzijn, telefonisch via 0548 – 36 27 55 (tussen 8.30 en 12.00 uur) of stuur een e-mail naar info@viaviewelzijn.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker